Laatu

Laatu syntyy korkealuokkaisista materiaaleista, osaavan tekijän käsistä

Laadukas palvelu ja lopputulos merkitsevät meille paljon. Perheyrityksenä haluamme tarjota kestäviä ja kantavia ratkaisuja, jotka siivittävät toimintaamme jatkossakin. Laatu näkyy kaikessa työmme jäljessä sokkelista kattolistaan saakka. Käytämme rakentamisessa korkealuokkaisia materiaaleja alan tunnetuimmilta valmistajilta. Valmiit talopakettimme täyttävät vaativankin ostajan tarpeet ja toiveet. 

Kun ostat Select Rakenteen valmistaman asunnon, saat juuri sen, mitä olet halunnut. Kohteissamme yhdistyvät korkea laatu ja kestävä kotimainen rakentaminen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harkittuja ja kestäviä valintoja rakentamiseen

Sokkelit

Teemme sokkelit valettavasta betonimuottikivestä, jolla saadaan aikaan lujia ja tiiviitä rakenteita. Erityistä huomiota on kiinnitetty muottikivien pystymittaan, joka on timanttihiottu tarkasti määrämittaan. Tämän ansiosta korkeatkin rakenteet on helppo asentaa.

Routa- ja alapohja­eristeet

Routaeristeenä käytämme Finnfoamia, jonka täysin yhtenäinen ja suljettu solurakenne ei vety, vaikka se olisi pitkään täysin veden alla ja välillä myös jäätyisi.

Märkätila­seinät

VTT-sertifioitu Tulppa-levy perustuu Finnfoam Oy:n Finnfoam-eristelevyyn ja lasikuituverkolla vahvistettuun Oy Sika Finland Ab:n erikoissementtilaastiin. Finnfoamilla on erinomainen kosteudensietokyky ja puristuslujuus. Lue lisää.

Sisä­seinät

Sisäseinissä käytämme erikoiskovaa Ek 13 -kipsilevyä. EK 13 Levy on normaalia kipsilevyä huomattavasti vahvempi rakennuslevy, jota käytetään seinissä, joissa tarvitaan normaalia suurempaa kovuutta ja jäykkyyttä.