Mökit ja huvilat

Rakennamme mökit ja huvilat, joissa viihdyt kesästä talveen

Asumisvalmiit ja laadukkaasti rakennetut mökkimme tarjoavat rentouttavan paikan vapaa-ajan viettoon, vaikka ympäri vuoden. Kun lomakoti on rakennettu kauniiseen ympäristöön ja talo on täysin valmis pihamaata myöden, ei pako arjesta voisi käydä mukavammin. Miksi et hankkisi mökkiä vaikkapa kakkosasunnoksi eläkepäiviä varten? Rakennusliike Select Rakenne Oy:n mökki- ja huvilarakentaminen on kestävällä pohjalla.

Heti valmiit mökit ja huvilat

Me tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut mökkirakentamiseen. Voit ihailla täysin valmista kokonaisuutta, johon olemme kiteyttäneet kaikki ne ideat ja unelmat, joita mökissäsi olet ajatellut olevan. Ammattilainen rakentaa maastossa kuin maastossa. Valitsemme rakennuspaikaksi aina oivia ja sykähdyttäviä paikkoja, joissa ympäristön vaikuttavuudella on sijansa. Rakennamme mökit ja huvilat aina sellaiseen paikkaan, jossa voit tuntea olevasi luonnollinen osa ympäristöä.

Ota yhteyttä!

Olemme rakentaneet mökkejä Saloon, Turkuun ja muualle Varsinais-Suomeen. Valmiiksi rakennettuja kohteitamme välittävät ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät. Kysy lisää!

Mökki- ja huvilarakentaminen