• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Rakentamista unelmiesi ratkaisuilla

Korkealuokkainen

Ammattilainen palveluksessasi ympäri Turkua ja lähikuntia

Korkealuokkaiset rakennusprojektit upeissa ympäristöissä.

Select Rakenne Oy rakentaa upeat uudisrakennuskohteet, joiden yksityiskohdat on hiottu viimeiseen maalipisaraan.

Olemme uudisrakentamiseen erikoistunut perheyritys, jolle tärkeintä on ensiluokkaiset kohteet ja tyytyväiset asiakkaat. Select Rakenne Oy on tarjonnut laadukkaita rakennuspalveluja omakotitaloista mökkeihin jo vuodesta 2006. Toimimme Turussa ja lähialueilla – aina saaristossa asti!

Erikoisosaamistamme nykypäivänä on uusien kohteiden rakentaminen alusta loppuun ja niiden myyminen asiakkaille yhteistyökumppaneidemme kautta. Olemme toteuttaneet myös korkeatasoista mökki- ja huvilarakentamista. Tutustu uusimpaan rakenteilla olevaan kohteeseemme, upeaan Naantalin Kultarantaan. Meidän kanssamme asioit helposti ja ilman stressiä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

Palvelemme

sinun tarvitsee vain asettua taloksi ja ihastella lopputulosta!

Toteutamme kokonaisvaltaiset huippulaadukkaat kokonaisuudet.

Miltä tuntuisi astella upouuteen kotiin tai merenrantahuvilaan, josta löytyy täysin valmiina kaikki se, mitä olet asumiselta ikinä toivonut? Select Rakenne Oy:n kokonaisvaltainen palvelu mahdollistaa tämän.

Toimintaperiaatteemme on, ettei asiakkaan tarvitse huolehtia mistään rakentamiseen liittyvästä, vaan hänen hankkimansa kohde on täysin viimeistelty pienintäkin yksityiskohtaa myöten. 

Kysy lisää

Laatu

Meille laatu todella tarkoittaa laatua.

Huikeaa ammattitaitoa ja huippuluokan materiaalit. Nämä kriteerit täyttyvät jokaisessa projektissamme. Rakennamme kestävien ratkaisujen varaan ja käytämme alan tunnettuja tuotteita.

Kun valitset rakentamamme kohteen, saat rahoillesi vastinetta. Hankkimasi kohde valmistuu ajallaan, suunnitelmien mukaan ja lopputulos täyttää kaikki toiveesi.