• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi
 

Upeat Eagle Wing rakennukset kotkavuorentiellä

Täyttävät kaikki toiveesi.

Uusi, ylellinen kohteemme Naantalin Kultarantassa sijaitsee Kotkavuorentiellä. Kotkavuorentielle valmistuu kaikkiaan 4 Eagle Wing -rakennusta. Näistä ensimmäinen, Eagle Wing I, valmistuu kesällä 2022. Toteuta unelmasi ja muuta upeaan merelliseen ympäristöön, jossa luontopolut ja rannat ovat lähellä. Huipputasoinen Kultaranta Golf sijaitsee aivan naapurissa ja myös Kultaranta Resortin monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Lähellä ovat kuitenkin myös kaikki palvelut hyvien kulkuyhteyksien päässä -  koulut, päiväkodit, kaupat sekä Naantalin vanhan kaupungin idylliset kujat, kahvilat ja ravintolat.

Katso kohteen virtuaalikierros sekä pohjapiirros.

Kultaranta

Suurista ikkunoista tulvii roppakaupalla luonnonvaloa

Modernia puutaloraken­tamista parhaimmillaan.

Kotkavuoren talot edustavat kaunislinjaista, modernia puutalorakentamista parhaimmillaan. Kodin sydän on laadukas ja upean tyylikäs avokeittiö, jonka yhteydessä on avara ruokailutila ja olohuone. Olohuoneen kookkaiden ikkunoiden taa, terassille, kelpaa kattaa pöytä vaikka brunssivieraille tai illanistujaisille.

Naantalin Kultaranta Kotkavuorentiellä on laatutietoisen asunnonostajan valinta. Täydellinen kohde ihmisille, jotka nauttivat tilasta ja rauhasta sekä metsäluonnon ja meren läheisyydestä arjessaan, mutta toisaalta haluavat myös asua keskustan palvelujen lähellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ota yhteyttä